Καλωσορίσατε στο Bella Vista Hotel & Apartments

Ανάμεσα σε γαλήνιους οπωρώνες με ευωδιαστές πορτοκαλιές και λεμονιές, τα διαμερίσματα Bella Vista προσφέρουν μια μαγευτική θέα στην παραλία του Λύχνου και στα τιρκουάζ νερά του Ιονίου Πελάγους. Μόλις 3 χμ από την πόλη της Πάργας, στον ήρεμο οικισμό του Λύχνου, το Bella Vista είναι ο ιδανικός προορισμός για ξεκούραστες διακοπές.

Προσφάτως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο, το ελκυστικό διώροφο κεντρικό κτίριο αποτελείται από 16 καλοδιατηρημένα, πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 5 επισκέπτες.

Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα είναι άνετα και ευρύχωρα, και αποτελούνται από υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Κατά την ανακαίνισή τους διακοσμήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα και γούστο σε αποικιακό στυλ.

Τα μεγάλα μπαλκόνια με θέα τόσο στις κατάφυτες με ελαιόδεντρα πλαγιές που περιβάλλουν την περιοχή όσο και στην ελκυστική παραλία του Λύχνου κόβουν την ανάσα. Ακόμα πιο δελεαστική είναι όμως η εξωτερική πισίνα με το κομψό αίθριο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μπάνιο, να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες και να δοκιμάσετε τα σνακ και τα ποτά του Χρήστου στο μπαρ.

Για τους επισκέπτες που διαμένουν στον επάνω όροφο του Bella Vista υπάρχουν εξωτερικά σκαλοπάτια καθώς και ένας εντυπωσιακός γυάλινος ανελκυστήρας.
Εάν το περπάτημα προς την Πάργα σας δυσκολεύει, θα βρείτε πολλά εστιατόρια και ταβέρνες στον Λύχνο καθώς και υπηρεσία μεταφοράς από και προς τη γραφική αυτή πόλη με μικρά λεωφορεία τέσσερις φορές την ημέρα.

Παράλληλα με τη χαλάρωση, την ηρεμία και τη ξεκούραση στο Bella Vista, μπορείτε να γνωρίσετε και μερικά από τα συναρπαστικά αξιοθέατα της περιοχής. Μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε αυτοκίνητο σε προσιτές τιμές (τα διαμερίσματα διαθέτουν χώρο στάθμευσης) ή ακόμα και ποδήλατο εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας.

Η κεντρική πισίνα έχει μέγεθος 90 τ.μ. ενώ η παιδική 9 τ.μ. 

  • Στούντιο πρώτου και δευτέρου ορόφου: Κάθε στούντιο αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο για δύο 2 ή 3 άτομα και κουζινάκι. Όλα τα στούντιο διαθέτουν προσφάτως εξοπλισμένα κουζινάκια, ολοκαίνουρια έπιπλα αποικιακού στυλ (μερικά από τα στούντιο είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ), ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, θάλαμο ντους και μπαλκόνι.
  • Διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια στον δεύτερο όροφο: διαθέτουν πόρτα που συνδέει τα δύο υπνοδωμάτια. Προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις με τα στούντιο εκτός από το κουζινάκι το οποίο είναι ξεχωριστό. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα
  • Στούντιο στο ισόγειο δίπλα στην πισίνα: Στο ισόγειο βρίσκεται ένα στούντιο απλού στυλ, το οποίο διαθέτει κλιματισμό, κουζινάκι, ψυγείο και βεράντα. Είναι η μοναδική μονάδα χωρίς θέα.
send to facebook
send to twitter
print
send to friend

Online κρατήσεις