Περιπέτειες και χαλάρωση στην Πάργα

Η Πάργα είναι το ιδανικό μέρος για να κακομάθετε τον εαυτό σας, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και, πάνω από όλα, να διασκεδάσετε. Εκτός από το εκπληκτικό περιβάλλον με τις ελιές, τις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, οι εγκαταστάσεις αθλητισμού και ψυχαγωγίας σάς δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο προσφέρονται δραστηριότητες κάθε τύπου.

Τα θαλάσσια σπορ περιλαμβάνουν θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα, κατάδυση με αναπνευστήρα, windsurfing και αυτόνομη κατάδυση. Απολαύστε ορισμένα από τα καλύτερα σημεία κατάδυσης του κόσμου. Το πιστοποιημένο κέντρο κατάδυσης PADI παρέχει μαθήματα και εξοπλισμό για ενοικίαση και πώληση. Εάν είστε πιστοποιημένος δύτης, μην ξεχάσετε την αντίστοιχη κάρτα και το βιβλιάριό σας. (Προσοχή: Τα μαθήματα κατάδυσης δεν πραγματοποιούνται από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 13 Μαΐου).

Πάρτε μέρος σε ένα ταξίδι ομαδικής κατάδυσης με αναπνευστήρα ή αυτόνομης κατάδυσης (έως 10 άτομα) στα κοντινά νησιά με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Επικοινωνήστε με το καταδυτικό κέντρο POSIDON ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@parga.net. Δεν χρειάζεται να είστε δύτης για να απολαύσετε την περιοχή της Πάργας και τα γύρω νησιά.

Parga Underwater

send to facebook
send to twitter
print
send to friend

Online κρατήσεις